Kategorier
Uncategorised

De bedste spil til din skærm 

Der findes tonsvis af computerspil på markedet enten til konsol eller PC, og de populære som aldrig før. Faktisk så populære at flere vælger at gøre karriere inden for det. Så langt behøver du ikke gå, men du kan alligevel sikre lørdagsunderholdningen for dig og din familie med de helt rigtige spil. Læs videre og bliv inspireret til, hvad I skal lave i weekenden.  

I mange år var computerspil kun for nørder. Man må sige, at nørderne har fået sin hævn, for i dag er den slags spil nemlig for alle. Unge som ældre, mænd, kvinder og børn. Udbuddet af spil er i dag så stort, at hele familien kan være med både sammen og alene. Her kan du få en lille oversigt over, hvad du kan kaste dig ud i, når det bliver weekend.  

Til de seriøse og de fjollede 

Fifa-spillene er efterhånden blevet klassiske, men der udkommer et nyt hvert år, så hvis du vil spille med de nyeste features og de seneste transfers, så skal du have pengepungen frem. Men du kan også være heldig at finde et af de gamle spil til en billig pris, og de er mindst lige så gode. Det’ jo bare fodbold, som man siger. Tager kampen op mod dine nærmeste og find ud af en gang for alle, hvem der er bedst.  

Hvis du trænger til mere af det fjollede, hvor hele familien kan være med, så har Super Mario en gokart-serie kaldet Mario Kart. Og her kan alle virkelig være med. Det er ræs, når det er allersjovest, du kan køre ind i de andre, skære hjørner og alt muligt andet. Og i sidste ende er det ikke vigtigst, hvem der vinder, mere om I overhovedet kan nå frem til målstregen i et stykke.  

Når børnene er lagt i seng 

Alt godt må selvfølgelig ende, men fordi børnene skal lægges i seng, betyder det ikke, at din aften er forbi. Du kan derfor tage mobilen frem og forsøge dig med online spil. Roulette online kan være din mulighed for at støve heldet af og måske endda vinde den helt store gevinst.  

Hvis du holder dig til et lille spillebudget, som du ikke må overskride, så kan det faktisk være rigtig god underholdning sidst på aftenen, inden du går i seng. Et par hundrede kroner om måneden kan give dig masser igen for pengene, og hvem ved, måske har du heldet med dig.